Gyógypendli - webdesign, egyedi rendszer

Projekt infó:

Megrendelő: Gyógypendli Kft.
Feladat: webdesign, egyedi rendszer
Weboldal: http://www.gyogypendli.hu
Átadás: 2011-02-22

Leírás:

A Gyógypendli kiváló példa arra, amikor valami igazán egyedit és újat találunk ki ügyfelünkkel közösen. Mindig fontos, hogy legyen a weboldalnak célja. Nos ennek a projektnek a célja az volt, hogy egy helyettesítő rendszert oldjunk meg, amely koordinálja a patikák üresedését és a gyógyszerészek/patikusok szabadon használható óráit. Így talál egymásra a kínálat a kereslettel.

A szolgáltatás önműködő, a felügyelet természetesen adminisztrációs felületen keresztül történik. A motor alapja ezúttal is a PowerPages CMS rendszer, amelyet egyedi tulajdonságokkal vérteztünk fel. A PowerPages a többi ismert rendszerrel szembeni előnye az, hogy minden felhasználásra külön ügyfelünk számára tudjuk kialakítani azokat a kis összetevőket, amelyek mind-mind hozzájárulnak a teljes felhasználói élményhez. Ilyen egyedi összetevők az üresedések és a szabad kapacitások összefűzése, amely ennek a rendszernek a magja. Ezzel lehet ugyanis megoldani azt, hogy tudjuk, mikor ki ér rá, illetve mikor hol van lehetőség helyettesítésre.

A rendszerben megoldottuk a különböző fizetési módozatokat, amelyet az adminisztrátoron keresztül bonyolíthatnak a jelentkezők.

Hajrá Gyógypendli!