EREA - honlapkészítés, webdesign

Projekt infó:

Megrendelő: EREA
Feladat: honlapkészítés, webdesign
Weboldal: http://www.erea.hu
Átadás: 2011-02-10

Leírás:

Akinek az EREA neve ismerősen cseng, szinte biztos, hogy Bács-Kiskun megyében találkozott vele ingatlan eladás/vétel során. Ügyfelünkben egy olyan ingatlanirodát ismerhettünk meg, amely Kecskeméten és környékén igen aktív, a marketing lehetőségeket hatékonyan kiaknázza, tehát minden adott ahhoz, hogy innovatív együttműködésünk során csupa "finomságot" hozzunk létre.

A rendszer kezeli a komplett ingatlan adatbázist, amely naponta többször szinkronizál az irodákban kezelt ingatlanokkal. Ezzel a megoldással a weboldalon megtalálható minden olyan ingatlan, amely a rendszerben is megvan. Mivel ügyfelünk több irodát működtet, így a zökkenőmentes működés alapkövetelmény.

Sok példa közül  a kedvenc a hírlevél küldő rendszer amely segítségével az ügyfeleket szeparáltan értesítheti partnerünk a saját akcióiról - pl. alapvető, hogy aki panelt keres, annak nem ajánlanak telket. Ezzel a marketing hatásosabbá vált. Ilyen példa még az egyedi statisztikai rendszer, amivel a marketing akciók eredményeit lehet követni. Ügyfelünk meg tudja mondani, hogy az elmúlt fél év során milyen fajta ingatlanokra kerestek a legtöbben. Meggyőző nem igaz?

Sikeres együttműködésünk eredménye, hogy segítünk ügyfelünknek új utakat keresni. Megoldásokat javaslunk számára új területeken, mint a Facebook (közösségi média) , vagy az okostelefonokra specializált weboldal megjelenés, illetve az okostelefonokra írt mobil applikációk terén.

A rendszerünk előtt egy egyszerű weboldallal rendelkezett, amely a szokásos portfolio oldal szerepét töltötte be. Az EREA weboldalát működtető PowerPages CMS rendszer komplettebbé tette a nagyravágyó elképzeléseket, kényelmesebbé a működést, ráadásul nyitottabbá az ingatlan repertoárt. Sikeres projekt.