CML/GIST Egyesület - honlapkészítés, webdesign

Projekt infó:

Megrendelő: CML/GIST Beteg Egyesület
Feladat: honlapkészítés, webdesign
Weboldal: http://www.cmlgist.hu
Átadás: 2011-05-06

Leírás:

Egy nagyszerű weboldal egy felemelő és szomorú kategóriában. A honlap folyamatos jelleggel, megrendelőnk tervei szerint időről időre orvosi szempontból szakszerű, a tájékozódni vágyók számára közérthető és barátságos formában biztosít tájékoztatást a CML & GIST témában. A CML-ről illetve a GIST-ről szakszerű tüneti leírást és a kezelési lehetőségeket, valamint a betegség megélését, feldolgozását segítő részletes leírásokat kínálunk.

A weboldal ennek megfelelően már rendszer szinten is többet mond egy egyszerű egyesületi honlapnál. Vizuális megerősítésként életvidám színeket kevertük a korrekt és magabiztos hatást keltő, ridegebb gyógyszerészeti színekkel. A cél az volt, hogy a tartalom domináljon elsősorban.

A weboldal alkalmazott technikái még messze nem a végleges állapotot mutatják, de alapnak kitűnő a későbbi fejlesztésekhez. A weboldal mögött a saját fejlesztésű, minden igényt kielégítő PowerPages 7 CMS rendszerünk áll. A visszajelzések kifejezetten jók, ügyfelünk igazán partner volt abban, hogy a végeredmény ilyen nagyszerű legyen.