Y-Bútor - honlapkészítés, webdesign

Projekt infó:

Megrendelő: Y-Bútor
Feladat: honlapkészítés, webdesign
Weboldal: http://www.y-butor.hu
Átadás: 2012-06-16

Leírás:

Egy asztalos élete csupa fa mindenütt. Az Y-Bútor nem csak egy asztalos műhely, ahol kacatok készülnek, itt kérem szépen valódi érték formálódik a kezek között. Ezt mi sem támasztja alá jobban, mint egyrészt a weboldalon olvasható ügyfél vélemények dicsérő szavai, másrészt a referenciák között található neves partnerek listája.

Ezzel a hátszéllel kezdtünk bele a honlap tervezésébe, amely a végeredményt tekintve statikus weboldal lett. Jó messze elkerültük a flash-t hiszen nem mindegy, hogy ügyfelünk ügyfelei milyen eszközön nézegetnék a weboldalt és ha az történetesen egy iphone vagy ipad (amire abban a körben nagy a sansz) , akkor ők máris kiesnének a játékból, mivel a flash-t ezek a készülékek nem jelenítik meg. Videó nem volt kilátásban, de azt is elegánsan megoldottuk volna.

A látogatók számára igyekeztük közelebb hozni a munka fázisokat, hogy jobban megértsék, mi is várja őket az Y-Bútornál. A referencia képek közül pedig néhányat kiemeltünk és folyamatosan váltják egymást a weboldal tetején, így látványosabb a bemutatás.

Az oldal elemei folyamatosan váltják egymást, így kötjük le a figyelmet.