Csiripelni jó. Rövid és informatív

Twitterről a honlapra, a honlapról a Twitterre. Mehet a csiripelés mindenhonnan.

A Twitter korunk legnépszerűbb olyan blogja, ahol rövid, mindössze 140 karakter hosszú üzenetek formájában kerülnek fel a bejegyzések.

A PowerPages képes arra, hogy összekapcsolja az Ön Twitter profilját a honlapjával mindkét kommunikációs irányból. Azaz, megadhatjuk, hogy a honlapon is megjelenjenek az utolsó tweet-ek (azaz bejegyzések), illetve, hogy a Twitteren is megjelenjenek a legfrissebb hírek – a látogatók akár egymásnak is ajánlhatják vagy saját Twitter oldalukon is megoszthatják másokkal.

Gyors, egyszerű, kényelmes.

Twitter gyorshír (hírfolyam rss)

A Twitteren közzétett (postolt) üzeneteket meg tudjuk jeleníteni a saját weboldalunkon is, a weboldalunkhoz illeszkedő stílussal, mintha az a honlapunk része lenne. Ezt úgy érjük el, hogy a rendszer csatlakozik a Twitter profilunkhoz és onnan rss olvasással a saját honlapunkra emeli be. Ezzel a tweetek nyomon követhetők a twitter profil megnyitása nélkül is

Twitter pp (hírfolyam író és csatoló) - hírek modulhoz kapcsolódik

A fent említett logika azonban nem csak egy irányban működik, hanem visszafelé is, ha van PowerPages rendszerünk. Így ugyanis könnyen el tudjuk érni, hogy a PowerPages adminisztrációs felületén keresztül tudjunk felvinni olyan hírt, amit azonnal küldhetünk a Twitter profilunkra is. Előnye, hogy nem kell külön a Twitter profilon is felvenni az adott hírt, mert automatikusan ott is megjelenik, a két rendszer ily módon is kapcsolódik egymáshoz.

Kapcsolódó összetevők:

- Hírek
- Twitter profil – grafika: Jó hír, hogy a Twitter profilunk személyre szabható...