Igazi checkout (online fizetési) rendszer

Biztonságos fizetés a weboldalon, ahol szívesen fizetnek megrendelői.

Az online fizetés egyszerűbbé teszi a megrendelések megvalósulását vevői számára, ami azt eredményezheti, hogy megugranak a leadott vásárlások a weboldalán. Az online fizetés megvalósulhat bankkártyás fizetésen keresztül, vagy valamilyen online fizetési rendszerben, mint pl. a Google CheckOut, vagy PayPal fizetés.

A bank által biztosított interfész leírás alapján összekötjük a bankot az általunk fejlesztett webáruházzal és vásárlói adatbázissal, mely segítségével megvalósulhat a vásárolt termékek ellenértékének online kiegyenlítése.

PayPal fizetés

A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési rendszere. A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott.

Elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

Ennek természetesen feltétele, hogy a webáruház szerződéses partnere legyen a PayPal-nak. Ezen modul segítségével weboldalán könnyedén használhatja ezt a biztonságos, és gyors online fizetési rendszert.

Kapcsolódó összetevők:

- webáruház