Ingatlan katalógus az ingatlanközvetítők ízlése szerint

Ingatlanközvetítők számára fejlesztett ingatlan katalógus vonzó tulajdonságokkal.

A honlap legfontosabb része és egyben alapköve lehet a központi lakásadatbázis. Ebben a rendszerben kerül tárolásra az egyes projektek és a hozzá tartozó lakások minden adata és kapcsolódó anyaga (pl.: képek, dokumentációk, alaprajzok stb.). A központi adatbázis legfőbb erénye, hogy egységes, központilag vezérelhető és nyomon követhető, ezért a kívánt módosítások elvégzése hatékony és gyors. A lakásadatbázis tetszés szerint kialakítható a megrendelő igényeinek megfelelően, de minden esetben fel van készítve az alábbiakra:

  • Több ütemből álló projektek kialakítása, elkülönítése
  • Szintek és lakások alaprajzainak megjelenítése, letöltése
  • Az egyes épületek megfelelő tagolása, szintenkénti bontás
  • A lakásokhoz tartozó összes paraméter megjelenítése, pl.: tájolás, négyzetméter (nm), ár, foglaltság státusza, helységek szerinti nm-ek megjelenítése, különféle opciók szerinti sorba rendezés pl.: nm, ár, stb.
  • Rugalmasan bővíthető; egyéb opciók, pl. a lakáshoz tartozó további egységek, tároló, garázs, kötelező opciók megjelenítése, pl. tároló, ill. garázsvásárlás, stb.
  • Egyéb letölthető dokumentumok, pl. szerződések, műszaki dokumentációk, adásvételi szerződésminták stb.

A központi adatbázis további előnye, hogy közvetlenül csatlakoztatható hozzá a lakáskereső és -értékesítő rész, melyek hatékonnyá teszik a különböző lakások közötti keresgélést.

A lakás adatbázis rendszert kifejezetten ingatlanirodák számára kifejlesztettük ki, több éves tapasztalat alapján kiforrott technológiát ajánlunk a legújabb fejlesztésekkel ötvözve.