Az interaktivitás alapeszköze

Mindig mindenhez hozzászólni. Ne feledje, a látogatók egyre aktívabbak, ez jó Önnek.

Egy honlap akkor jó, ha a használhatóság és a tetszetősség mellett élővé is tesszük. Az egyik legjobb és legkézenfekvőbb megoldás, ha engedjük a látogatók számára az interakciót – vagyis, hogy ők is tevékeny részesei lehessenek honlapunknak / portálunknak véleményük publikálásával.

Ennek érdekében ajánljuk figyelmébe a hozzászólás modult, hiszen modulunk segítségével a látogatók a honlap bizonyos előre meghatározott részeit – mint pl. a híreket, galériákat – hozzászólásaikkal tudják ellátni, amely megjelenik a honlapon is.

Hogy az Ön honlapja ne legyen túlságosan kiszolgáltatott a látogatók véleményeinek, a biztonság érdekében változtatható jogosultsággal lehet hozzászólásokat engedélyezni. Megoldható, hogy regisztrációhoz, vagy engedélyezéshez kötött legyen a hozzászólás. Ekkor a látogató vagy regisztrált felhasználóként tud csak hozzászólni, vagy a beküldött hozzászólás várólistára kerül és azt az adminisztrátor tudja engedélyezni – így csak akkor jelenik meg a hozzászólás, ha rábólintunk, hogy mehet.

A hozzászólás modul képes rá, hogy minden hozzászólás mellé avatart (kis képet) jelenítsen meg, amelyet a regisztráció után a látogató megváltoztathat olyanra, amilyet csak szeretne.
A hozzászólás modul fontos tulajdonsága, hogy adminisztrációs felületről egyszerűen és hatékonyan kezelhető: a hozzászólásokat moderálhatjuk, törölhetjük is – durva felhasználó esetben a felhasználókezelő modullal összekapcsolódva felfüggeszthetjük a látogatót a hozzászólások alól, akár még IP cím alapján is.

Hozzászólás – fekete és szürke szavak listája

A hozzászólás modul kiegészítőjeként ajánljuk a fekete szavak és a szürke szavak listáját. A hozzászólás modul e kiegészítői automatizálják a moderálást.

A fekete szavak listája arra való, hogy amennyiben a hozzászólásban a fekete listában szereplő szavak bármelyike szerepel, a rendszer automatikusan tiltólistára helyezi a hozzászólást.
A szürke szavak listájának eredménye: amennyiben a hozzászólásban ezek a szavak szerepelnek a hozzászólás várólistára kerül és az adminisztrátor e-mail értesítést kap.