A legfrissebb hírek olyan flottul, ahogy csak elképzelte

Mennyi hírt tudna közzétenni? Portál, vagy portfolio oldal - a PowerPages bizonyít!

A hírek egyértelműen pezsgést visznek a weboldal életébe, egy csapásra élővé teszi! E hasznos modul segítségével megjeleníthetők a fontos, érdekes eseményekről szóló hírek, melyekhez társíthatóak képek, dokumentumok, csatolható videók is. Sokrétű hírszolgáltatás esetén javasoljuk, hogy a híreket több csoportba rendezzük.

Kialakíthatóak hírcsoportok, maximalizálható a feladott hírek, illetve azok megjelenésének száma, rendszeressége. Lehetőség van a nyitóoldalon kiemelt hírek, akciók megjelenítésére. Az adott hírek sorrendje meghatározza, hogy melyik legyen előrébb és melyik hátrébb. Alap esetben dátum szerint rendezzük. A különböző hírcsoportok esetén létrehozható archívum is, ahol a régebbi hírek jeleníthetők meg.

Igény esetén az egyes elemek nyomtathatók, valamint továbbküldhetők – ebben az esetben a 'Nyomtatható változat’ és az 'Ajánló- Továbbküldés lehetősége’ modulok beüzemelése szükséges. Tegye a híreket közösségibbé – tegye lehetővé a Facebook megosztást (Facebook share), a hozzászólásokat (hozzászólás modul), értékeléseket. Ajánljon hozzá 'kapcsolódó híreket', vagy kössön rá saját 'címkék'-et!