Fotók, fotók és még fotók. Tegye közzé!

Fókuszban a galéria: csoportban várják a képek az információéhes látogatókat.

A galéria különböző eseményeken, rendezvényeken készült fotók bemutatására, hírekhez használt képek tárolására kiválóan alkalmas. Kezelése könnyed és érthető. Az adminisztrációs felületen keresztül létrehozhatunk különböző csoportokat, ahol könnyen feltölthetőek, módosíthatóak, illetve törölhetőek az egyes képek, amelyekhez képaláírást is megadhatunk. Változtatható megjelenítés sorrendje, azaz melyik fotó kerüljön előre és melyik hátrébb.

A PowerPages rendszerben gondolkodik: lehetőséget adhatunk a képek osztályozására, illetve hozzászólásokat is engedélyezhetünk. A rendszer előre megadott paraméterek szerint méretezi és menti el a tárolásra kerülő képeket.

A galéria felhasználói oldalán minden esetben előnézeti (kisméretű, ún. thumbnail) képek jelennek meg, ahol a kiválasztott képre kattintva tekinthető meg a nagyobb felbontású kép. Amennyiben sok kép kerül felvitelre, az esztétikus megjelenítés érdekében több oldalas lapozóval látjuk el a galéria fő- illetve alcsoportjait – így logikus és a szemnek is könnyebb.

A galéria szinte minden oldalnak kötelező eleme, használható események dokumentálására szintúgy, mint termékünk vagy helyszín bemutatására.