Szabályozott és sokszínű

Témákra bontott beszélgetésekre tervezett szellemi piactér Önnek

A fórum régóta létező bevált módja az információközlésnek. A PowerPages fórum eszmecserére és információközlésre használható tematikus rendszer, ahol a látogatók témákra bontva találják az őket érintő kérdéseket.

A strukturálisan felépített fórumokból és hozzájuk kapcsolódó témákból kialakított felület dinamikusan bővíthető, új témák hozhatók létre. A publikált témák időrendben jelennek meg a témák, nyomon követhető, hogy ki, mikor írt új hozzászólást a témához. A régebbi témákat és azok tartalmát bárki szabadon megtekintheti, míg újabb hozzászólás (komment) küldéséhez regisztráció szükséges. Azok akik olyan jogosultsággal rendelkeznek, további témákat nyithatnak, írhatják és szerkeszthetik saját hozzászólásaikat, továbbá áthelyezhetnek témákat egyik fórumból a másikba, vagy törölhetik a rendszerből.
A megírt szövegeket szabadon formázhatják (kiemelés, színezés), képekkel gazdagíthatják és hangulatjeleket szúrhatnak be. Külön vonzó tulajdonsága a rendszernek, hogy cizellált felhasználó kezelést is lehetővé tesz. Egymás hozzászólásait értékelhetik a regisztrált felhasználók.

Előnye, hogy a rendszer tanítható: minél aktívabb egy felhasználó, annál nagyobb súlya van a mondani valójának (lehet kezdő, de veterán is). A moderálást több szinten végezhetjük automatikusan – szürke vagy tiltott szavak szótárával, vagy manuálisan is.