Hírverést csapni oldalunknak

Marketing tigrisek már hegyezhetik a körmüket, eljött az ő idejük.

Marketing szempontból igen jól hasznosítható a Facebook közösségépítő honlap. A PowerPages CMS rendszerrel Ön el tudja érni, hogy a látogatók a honlapon található hasznos információkat megoszthatják saját Facebook profiljukon. Így terjed az információ embertől emberig.

PowerPages azonnali publikálás

Mindezeket felhasználva a PowerPages beépülő fejlesztésével azonnal publikálható a honlapon felvett hír, a saját vállalkozásunk, vagy projektünk közösségi profil oldalán. Így éri el az információ azokat a megrendelőket és vásárlókat, akik ismerik a profilunkat. A megosztó modul ily módon erősíti az Ön közösségi szerepét.

Tetszik gomb

Tetszik gombbal népszerűsíthetjük a hivatkozásunkat. Ha ráklikkel a látogató, a saját üzenőfalon is megjelenik ismerősei számára, hogy neki tetszik az a hivatkozás, amire klikkelt – ezzel ismerősei körében népszerűsíti a hivatkozásunkat – remek találmány.

Rajongót is gyűjthetünk a facebook oldalunkhoz. Ekkor látszik, hogy hány embernek tetszik szintén az adott facebook oldal. Ha valaki ráklikkel a gombra, a saját üzenőfalán közzéteszi, hogy kedveli ezt vagy azt a facebook oldalt. Népszerűsíthetjük vele a facebook oldalunkat.

Melyiket válasszuk? Mindkettőt!

Küld gomb

A küldés gombbal elküldhetjük az ismerőseinknek az adott hivatkozást, hátha neki is szüksége van rá. Gyakorlatilag szájmarkeringről van szó – a PowerPages megfelelője az ajánlom ismerősömnek modul.

Hozzászólások

A weboldal rendelkezhet saját komment rendszerrel is, de egyszerűbb megoldásnak a facebook comments modul is megteszi azt a szívességet, hogy a látogatók hozzászólhatnak ezen keresztül a tartalomhoz. Csak bejelentkezett facebook felhasználók kommentelhetnek.

Like box

Egy boxban mutatjuk meg a facebook oldalunk rajongóit kis arcokkal és keresztnévvel. A boksz mérete változtatható. Ebben a dobozban megmutathatjuk, hogy hányan lájkolják az oldalunkat, és legutóbbi bejegyzéseket. Minél többet lát a felhasználó az aktivitásból, annál szívesebben csatlakozik – ami a célunk.

Regisztráció

Igazi lustáknak szánt modul. A weboldal belső felületeit használhatják ügyfelei a saját facebook hozzáférésükkel is, így nem kell a regisztrációs űrlapot újra kitölteniük, Önnek pedig több regisztrált felhasználója lesz, hiszen űrlap helyett egy gombra kell csupán klikkelniük.