mobil nézet - mobile view

A mobilra optimalizált weboldal kényelmessé és célzottá teszi honlapját ügyfelei számára.

a most szava!

Itt, az okostelefonok forradalmában, ahol a mobilok olyan funkciókat hordoznak magukban, mint egy asztali számítógép, kihagyhatatlan, hogy a weboldalon levő tartalmainkat felkészítsük arra, hogy azt mobil telefonon is megnézhessék látogatóink. Az okostelefonok főleg a fiatalok között, illetve a közép- és felső vezetők körében elterjedtek.

Ha Önnek ők a célcsoportja, mindenképp ajánljuk felkészíteni honlapját a mobil nézetre. Hisszük, hogyha megrendelői hamarabb találják meg azt a tartalmat, ami érdekli őket, szívesebben térnek vissza, nagyobb eséllyel rendelnek újra.

mobilra optimalizált weboldal – Mobile view

Markáns különbség a két platform, eszköz között, hogy míg az asztali számítógépek általában nagy képernyővel rendelkeznek, addig a telefonok kijelzőjének mérete ennek töredéke csupán. Ez azt jelenti, hogy egy kisebb kijelző méretre is optimalizálni kell a weboldalt, ahhoz, hogy ott is könnyen kezelhető és átlátható legyen. A két megjelenés egymástól független, párhuzamosan működhet egy asztali gépre és egy mobilra optimalizált verzió.

Bárhogyan is nézzen ki a weboldal, a honlap tartalmának frissítését a PowerPages tartalomkezelő rendszer segítségével oldjuk meg, egy folyamatban. Nem kell minden nézetre külön-külön felvinni egy hírt, hanem elég csak egyszer – ez a tulajdonsága rengeteg időt takarít meg Önnek.

Fontos! Ha Önnek flash tartalom szerepel a weboldalán, netán az egész oldal flash animációt tartalmaz, a legnagyobb a valószínűsége annak, hogy az Ön oldala nem jelenik meg mobilon. Ezzel máris elveszített egy csomó ügyfelet, mert üres oldal senkit sem köt le.

Ha csak ennyi indokunk lenne, már ezért is megérné átgondolni. Érvek a mobil nézet mellett:

  • kisebb kijelzőre optimalizált tartalom - sallangok nélkül koncentrál vásárlóira
  • célzottabb felépítés - könnyebben tájékozódik ügyfele
  • letisztultabb megjelenés - egyszerű kezelést biztosít mobilon is
  • hatásosabb kommunikáció - több ügyfél
  • flash mentes övezet - minden tartalom látszik

Kérje ajánlatunkat itt »