Közösségibb, mint valaha

Facebook és Twitter kapcsolódással az Ön oldala bekapcsolódik majd a közösségek életébe és bevételt termel. Használja ki a közösségi média előnyeit, kommunikáljon vásárlóival és ügyfeleivel egy csapásra! A PowerPages tudja.

Aki gyorsan megérti a nyelvezetet, amivel a vevőkkel és ügyfelekkel kommunikálni lehet, gyorsan termel bevételt. Aki pedig nem használja a közösségi kommunikációban rejlő marketing lehetőségeket - a versenytársának okoz majd kellemes perceket.

Képzelje el, hogy Ön egyszerre tudja értesíteni az összes vásárlóját, az mindenkit, aki a termékei vagy szolgáltatása iránt érdeklődik. Tud velük kommunikálni. Tudjuk, hogy a marketingben a kommunikáció alapvető fontosságú. A vevők utánkövetése pedig újabb bevételeket teremt. Ha folyamatosan ápolja a vevőivel, érdeklődőkkel a kapcsolatot, hamarosan bizalmi viszony alakul ki közöttük, vagy az eddigi viszony megerősödik.

Önnek ez a célja, hiszen tudja, hogy egy bizalmi viszonyban a vevő elsősorban Önre számít majd, nem pedig a versenytársára. Ilyenkor a preferencia-sorrend legtöbbször nem a "legolcsóbbat akarom", hanem a "lehető legjobbat szeretném", vagy a "tudom, hogy itt a legjobbat kapom" opciókkal kezdődik. Ön tehát megnyerte a vevőt.

Ebben a törekvésében pedig a PowerPages elkötelezett eszközként segít Önnek a vevőkkel való kommunikációban. Ön a weboldalon keresztül

  • üzenetet küldhet az Ön vállalkozásának facebook oldalára,
  • átveheti a legfrissebb twitter bejegyzéseit,
  • tweetet küldhet az adminisztrációs felületről

A kommunikáció felgyorsul, minden nap többet tehet a vásárlókért, ügyfelekért, amit ők megrendeléssel hálálnak meg. Ilyen egyszerű!

Nézze meg referenciáinkat is