Könnyen használható

A rendszer logikus felépítésű, erre külön hangsúlyt fektettünk: több tucat felhasználó mondta el véleményét a készülő adminisztrációs felületről anno. A tapasztalatokat beépítve hasznosítja a rendszer. A PowerPages tudja.

A PowerPages adminisztrációs felületének fejlesztésekor két dolgot tartottunk szem előtt. Legyen egyszerűen használható, kinézetre átlátható és tetszetős legyen. Úgy gondoljuk olyan felületet készítettünk, amellyel ha nem is öröm a munka, de éppen elég egyszerű ahhoz, hogy Ön ne töltsön a weboldalának frissítésével több időt, mint amennyit feltétlenül muszáj.

A gyorsaság és a kezelhetőség tehát mindenek felett! Ez a tulajdonság biztosítja azt, hogy Ön a frissítési teendőket gyorsan elvégezheti. Ha nincs ideje akár Ön is el tudja magyarázni megbízottjának, hogy mit kell tennie.

A karbantartást, és a tartalom bővítését egyszerűen használható, mégis hatékony eszközökkel segíti, melyek használata a szaktudás nélküli embernek sem okoz problémát - nincs tehát szükség a HTML nyelv, vagy bármilyen speciális ismeretre. Szerkesztéshez használható olyan egyszerűsített eszköz, mellyel szövegszerkesztőhöz hasonlóan végezhető az oldal elkészítése.

Átlátható struktúrában elhelyezett felületével egyszerűvé válik az oldal használata. A könnyebb navigálás érdekében minden szükséges információ megtalálható a felhasználói felületen. A gyors navigálásban nyújt segítséget speciálisan kialakított menürendszere.

A PowerPages tudja.

Nézze meg referenciáinkat is