Imádja a Google is - keresöbarát tartalomkezelö

Keresőbarát programozása nagyszerű alapot nyújt a keresőoptimalizálás további feladataihoz. Ön biztos lehet benne, hogy weboldalát látni fogják a keresők, sőt szeretni is fogják, akár a látogatók. A PowerPages tudja.

Ha a keresőoptimalizálás (SEO) receptjét írnánk, valahogy így kezdenénk: végy egy tiszta kódot! Nos, ez megvan, hiszen a PowerPages tartalomkezelő rendszer nemcsak kitűnőén frissíthető, de nagyszerű alapot nyújt a keresőoptimalizálás későbbi lépéseihez is.

A kódoláson tehát nem múlhat az Ön weboldalának keresőkben való sikeressége, a rendszer alapjáraton is tudja. Ügyfeleink minden esetben google-barát kódot kapnak kéréstől függetlenül. Ehhez ragaszkodunk, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy előbb-utóbb felmerül majd a keresőoptimalizálás kérdése. Hogy ez az idő mikor jön el, ebből a szempontból teljesen mindegy, hiszen az alapokat elkészítjük. Az Ön számára e tény további előnyöket jelent, hiszen utólag keresőoptimalizálni egy weboldal kódját bizony komoly erőfeszítésekkel járnak.

Nézze meg referenciáinkat is