közösségi média

Használjuk ki a Facebookot és társait arra, hogy cége aktívan kommunikáljon ügyfeleivel!

facebook - egyedi oldalak ötletesen

Beszélünk Facebook-ul és tanítjuk is a nyelvet. Igen, igen, igen: Facebook! Ma a legnagyobbnak tekintett közösségi média, nem véletlenül. Magyarországon már több, mint 3,27 millió regisztrált felhasználóval valós piaci terület, ahol Önnek feltétlenül érdemes megjelennie. A PowerPages olyan speciálisan Facebook barát alkalmazásokat fejleszt vállalkozása számára, amelyek tökéletesen illeszkednek vállalkozása vagy projektje arculatába és kiaknázza a tömegben rejlő lehetőségeket.

Közvetlenségével behálózza vásárlóit! Beszélgessen, kommunikáljon egyszerre vásárlóival. Ajánljon nekik megoldást a problémáikra, szervezzen eseményt, nyereményjátékot, ossza meg legújabb fotóit velük – legyen aktív!
Tűnjön ki a többi szolgáltató közül, legyenek egyedi alkalmazásai, mellyel még többen ismerhetik meg szolgáltatásait, vagy termékeit. Ha gyorsan lép, most még megteheti, pár hónap múlva versenytársa már stabilan uralni fogja ezt a szegmenst ebben biztos lehet.

Kérje ajánlatunkat itt »

 

twitter profil - formáljuk arcképére!

Jó hír, hogy a Twitter profilunk személyre szabható a rendszer által engedett kereteken belül. Így formálhatjuk Twitter adatfolyamunkat a saját brand hasznára. Ezt készítjük el Önnek.

Kérje ajánlatunkat itt »