Design független CMS

A megjelenés és a honlap felépítését egymástól külön választva kezeli a PowerPages. Kötöttségek nélkül, bármikor változtathat a weboldal kinézetén anélkül, hogy a tartalom eltűnne. Talán itt az idő frissíteni a honlap kinézetén.

A megjelenés és a honlap felépítése teljesen különválasztható. Ez a tény akkor válik valódi előnnyé, amikor szeretnénk a honlap kinézetét felfrissíteni, amikor a weboldal kinézete valamilyen okból kifolyólag redesign-ra szorul. Ezekre az okokra bővebben most nem térünk ki, de annyit azért tudni kell, hogy design váltás általában a marketing koncepció részeként kezelendő. Ha úgy érzi, hogy Önnek is szüksége lenne designjának felfrissítésére, keressen minket bizalommal, grafikus munkatársunk segíteni fog Önnek ebben.

Nos, ott tartottunk, hogy megváltozik a honlap kinézete, viszont ez a változtatás nem érinti a már korábban felvitt tartalmakat. Nem kell újra felvinni mindent, amit eddig az adminisztrációs felületen rögzítve volt. Márpedig ez nagy előny, hiszen rengeteg bosszúságtól kíméli meg ügyfelünket a PowerPages CMS rendszer, nem beszélve az idő és költség megtakarításról.

Nézze meg referenciáinkat is